Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/prokin93/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2722

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/prokin93/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2726

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/prokin93/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3624
Fitness medical - PROKINETIC

Fitness medical

Activitatea fizică se realizează sub supravegherea unui instructor sportiv specializat în fitness medical, cu aparate de ultimă generație care permit monitorizare computerizată individuală permanentă.

Activitatea fizică începe după un consult medical și este individualizată în funcție de eventualele afecțiuni medicale asociate.

Pentru fiecare pacient se testează capacitatea maximă de efort și se elaborează un program de fitness individual în funcție de acești parametri.

Programul se imprimă pe un card electronic pe care clientul îl introduce în fiecare aparat și astfel este în permanență monitorizat.

De asemenea programul se poate ajusta de la o ședință la alta în funcție de performanțele câștigate.

Fiecare pacient poate să-și monitorizeze performanțele fizice de-a lungul antrenamentelor cu ajutorul unor grafice de lucru care urmăresc anumiți parametri (capacitatea maximă de efort, consumul maxim de oxigen, etc).

Realizari

Pacienti multumiti
Capacitate la efort