Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/prokin93/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2722

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/prokin93/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2726

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/prokin93/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3624
Despre Noi - PROKINETIC
  • Prokinetic Craiova este o echipa de 20 de terapeuti si 2 doctorii veniti sa contribuie la o recuperare cat mai sigura a sanatatii dumnevoastra.
  • Prima vizita la Prokinetic este cosultatia la aparatul gps 400, aparatul face 4 fotografii care arata cu exactitate retracturiile musculare prezente, dupa consultatie primiti fotografiile si dosarul de indicatii si contraindicatii in sprijinul corectari activitatiilor zilnice si a pozitiilor vicioase.
  • Prokinetic este deschis din anul 2010 acest brand este marca inregistrata si scopul este: prevenirea si tratamentul tuturor deficientelor aparatului locomotor.
  • „Suntem aici sa avem grija de tine”

Prokinetic

Mişcarea însemnă viaţă ...

După 8 ani de activitate individuală, în anul 2010, am hotărât să deschidem porţile clinicii de recuperare medicală Prokinetic, de atunci şi până azi am reuşit să dezvoltăm o echipă stabilă, de profesionişti, cu experienţă în recuperare medicală aplicată.

La Prokinetic pacienţii noştri se pot aştepta la cel mai bun nivel de îngrijire şi la o soluţie rapidă de rezolvare a problemelor specifice, pe baza unui program de recuperare individualizat, pentru noi fiecare pacient este un caz unic.

Cunoştinţele şi dezvoltarea continuă stau la baza profesiei medicale. Cursurile la care participăm, tratatele stiinţifice şi experienţa de zi cu zi ne ajută să ne îndeplinim misiunea într-un mod profesionist, ne ajută să întelegem nevoile pacienţilor noştri şi să aplicăm cunoştinţele pe care le avem pentru a rezolva eficient problemele acestora.

Mişcarea însemnă viaţă ...

În urma analizei posturii şi aplicarea testelor specifice putem identifica factorii care cauzează disconfortul dvs. Miscarea însemna viaţa, în timp, corpul nostru are tendinţa de a-şi pierde mobilitatea, noi vă ajutăm la menţinerea acestuia într-o formă cât mai bună, pe lângă libertatea de mişcare, nu de puţine ori, se obţine şi liberatatea minţii.

Să lucram în domeniul sănătaţii este pentru noi o obligaţie de a fi seriosi şi cu valori morale desăvârşite.

În cadrul celor trei departamente principale, Prokientic Recuperare medicală, Prokinetic Traumatologie sportivă și Prokinetic Junior.

Oferim următoarele servicii de recuperare medicală:

– Kinetoterapie individualizată (programe profilactice, posttraumatice, postoperatorii);
– Osteopatie;
– Reeducare posturală globală;
– Streching Global Activ;
– Traumatologie sportivă;
– Masaj terapeutic;
– Terapia Yumeiho;
– Drenaj Limfatic Manual;
– Gimnastica pre si postnatala;
– Elongatii vertebrale;
– Kinesiotaping;
– Hidrokinetoteraie;
– Tecar;
– Crioterapie;
– Fizioterapie.

Prokinetic în cifre:

– Este primul cabinet din europa care aplică tratamentul USA la scolioza la copii, singurul cabinet din România acreditat RPG (reeducare posturală globală) şi McKenzie.
– 1000 de metri pătraţi, spaţii de recuperare, 1 sală dedicată recuperării agilităţii, echilibrului şi coordonării, 1 sală dedicată recuperării forţei musculare, 1 sală dedicată copiilor şi 1 sală dedicată hidrokinetoterapiei (piscină).
– Dispune de toate etapele necesare recuperării medicale (trecerea de la masa de tratament la aparate medicale şi piscină, trecerea cât mai rapidă pe terenul de joc).
– O echipă formată din peste 30 de kinetoterapeuţi.
– Peste 7.000 de analize cu echipamentul GPS de evaluare posturală.
– Un program de kinetoterapie propriu pentru durerea de spate.
– Dispune de două linii complete de echipamente medicale, Technogym Med şi David.
– Echipamente de fizioterapie şi electrostimulare BTL, Enaf Nolius şi Tecar.
– Echipamente de chiropractică Eckard Table, ACCUSTIM.
– Echipamente de elongatie vertebrala Chattanogga table.
– Echipamente de osteopatie si masaj Chinesport
– Echipamente de recuperare neurologică Space Curl,Tera Trainer si Technogym Kinesis.
– Echpamente de hidrokinetoterapie Aquaness, Intersport.

Alin Burileanu

Alin Burileanu

Fondatorul Prokinetic

PROKINETIC CRAIOVA - RECUPERARE MEDICALA

Echipa

Prokinetic

Alin

Alin Burileanu

Fondatorul Prokinetic

Alin Burileanu

Alin Burileanu

Fondatorul Prokinetic

PROKINETIC CRAIOVA - RECUPERARE MEDICALA

Echipa

Intreaga echipa de la Prokinetic

RUSU-LIGIA

Prof. Univ. Dr. Ligia Rusu

Medic primar medicina sportiva
traumatologie sportiva
Competenta ecografie generala
si musculoscheletala

Alin

Alin Burileanu

Fondatorul Prokinetic

  • Programati o consultatie

    Pentru a programa o consultatie sau pentru alte informatii accesati butonul din partea dreapta a paginii.

  • Programare consultatie